wellstar -csak adj hozzÁ Életet

A LEHETŐSÉG AJÁNLAT ELÉRHETŐSÉG TERMÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁS TERMÉKTAPASZTALATOK WEBSTAR
Az egész családomban segítettek a Wellstar mikoalga termékek (Green Gold Solar, Lunar, Green Gold Forever Young, Kineto, Genio)

"Hajba Szilvia vagyok, 40 éves. Nem ismertem betegségemet, nem voltak alvásproblémáim, úgy gondoltam. Hiszen minden este kidőltem kb fél 9-kor, és mire a mosógép végez, gondoltam, addigra felkelek. Általában éjjel fél 1 körül tudtam felébredni, majd a szükséges munkákat elvégezni: teregetés, mosogatás, majd aztán újra alvás, és fél 6-kor kelés, irány dolgozni. Elmondhatom, hogy amikor elkezdtem fogyasztani párom unszolására a Green Gold Solar és Lunar termékeket 2009. március elején, kb. 1 hét után már megtapasztaltam, hogy az általános fáradtság, ami rajtam ült, az elszállt. Harmadik napon az arcom pirospozsgásnak tűnt, mintha kialudtam volna magam, pedig csak 6 órát aludtam! A Lunar az első hétvégén bizonyított igazán. Nem aludtam végig a 8 órát azon a szombaton, mert kb 6 óra múlva már kidobott az ágy, és tettre kész voltam! 2 heti fogyasztás után hajmosáskor észleltem, hogy kevésbé hullik a hajam, kb fele annyit szedtem ki a kádszűrőből. Egy hónap után azt vettem észre, hogy már nem rohanom le a hűtőt, amikor munkából hazaérek. Ebédelni is később megyek, kevésbé vagyok éhes. Zuhanyozás utáni bőrviszketésem is elmúlt, már alig-alig használok testápoló krémet, mert már nem igényli a bőröm.

Kineto és Genio termékeket is fogyasztjuk.

Fiaim megtáltosodtak! Kisebbik fiam, aki nem igazán szeretett a tankönyvek előtt ülni, fogyasztásunk 2-3. hete óta tanul, sőt nyáron tanfolyamot is végzett, sőt óriási vastag könyveket vett a kezébe, három ilyent elolvasott nyáron, számítógépezés helyett(!!), és a születésnapjára is könyvet kér, szintén vaskost! Már a kötelező olvasmányba is belenézett előre, hogy majd milyen lesz.

Rám is rámjött az olvashatnék, ugyanis munkába járás közben a buszon nem alszom be végre a könyvek felett.

Nagyobbik fiam diákmunkát végez, általában éjszaka tud vállalni feladatokat. Kinetoval és Genioval nagyszerűen bírja, társa pedig, aki szokásos energiaitalokkal próbálta magát ébren tartani, és most vérnyomás-gondokkal küszködik. 19-20 évesek..

Párom idén még nem volt allergiás. Solar  és Lunar párost kezdte fogyasztani 2009. márciusban. Augusztusban a parlagfűre tüsszögések előjöttek, ekkor a naturalgaként vagy brutálalgaként becézett Green Gold Forever Young Pur nevű terméket vetette be, sikerrel!

Párom édesanyja Solar+Lunar+Viewty Caps termékek lassú fogyasztásával elérte, hogy beállt a vérnyomása, és valamelyest fogyott is."

"A Wellstar algapor, a Kineto és a Genio hatására fiatalokat megszégyenítő teljesítményekre vagyok képes, szinte mindig kirobbanó formában érzem magam"

Csizmadia Attila vagyok, 45 éves. Rendszeresen sportolok, fekete öves szintet értem el a kyokushin karatéban. A Wellstar készítmények közül a Solar-Lunar párost, a natúr algaport és a Kineto-t fogyasztom rendszeresen. Genio-t csak alkalmanként, mikor fokozott szellemi éberségre van szükségem. A termékek hatása nálam abban jelentkezik, hogy jobban bírom a fizikai terhelést. Az edzéseken a fiatalokat megszégyenítő teljesítményekre vagyok képes, szinte mindig kirobbanó formában érzem magam. Eleinte bennem nem tudatosult hogy ez az algák miatt van, csak mikor az edzőtársaim rákérdeztek hogy mit eszek mostanában, hogy ilyen „vadállat” lettem. Azóta néhányan közülük szintén a Wellstar fogyasztói lettek... :)

Másik jelentős hatása a termékek fogyasztásának, hogy az igen erős allergiám jelentősen enyhült, szinte megszűnt. Sokféle dologra vagyok allergiás, a háziportól az állatszőrön keresztül a virágporokig, és például a porzsák kirázása után mindig gyógyszert kellett bevennem idáig. Mióta az algákat eszem, ez a tünet megszűnt!  A nagyon erős parlagfűszezon közepén azért még benáthásodtam kicsit, de az előző években ez a náthásság szinte az egész évre kiterjedt. :)

Vannak aztán még olyan „mellékhatásai”  az algának hogy nem hullik annyira a hajam, a bőröm nem szárad ki, az emésztésem kiegyensúlyozott lett, az arcom sima... stb. :)


"A fájdalmaim megszűntek a Wellstar 100% Pur alga hatására"

Főfai László 39 éves. "Két hónapja fogyasztom a Wellstar 100% pur alga termékét. Mindenfajta testhelyzetben, de főleg alvásból való felkelés, illetve pozíció váltás, fájdalmat okozott: gerinc, derék, nyak, illetve lábszárgörcs. Ezek mind 3 hét elteltével szépen lassan megszűntek. Most már azt vettem észre, hogy utolsó nyaralásunkkor, kinyitható vendégágyon való alvásból, fájdalommentesen ébredtem, úgy véltem ez csodálatos! Már a nyaralásaimat nem kell kipihennem, hazatérés után. Köszönöm Wellstar!"


"Két hete letettem a botot, teljesen fájdalom mentessen, járok - segített a Wellstar Green Gold 100% Pur alga termék"

Főfainé Komjáti Erzsébet 59 éves. "Három hónapja fogyasztom a Wellstar Green Gold 100% pur terméket. Őt éven keresztül bottal jártam, ugyanis a bal combforgóm elkopott, protézist szerettek volna behelyezni, már megvoltak a vizsgálatok. Ami kimutatta, hogy nem műthetnek, ugyanis a PCP-ém miatt szedett szteroidok miatt, tönkrementek a szöveteim, és kockázatos lenne a gyógyulásom. Két hete letettem a botot, teljesen fájdalom mentessen, járok. Egyre többet terhelem. Fájdalommentes lettem. Megszűnt már három hét elteltével a folyamatosan visszatérő arcüreg-gyulladásom, az évek alatt tízenegyféle gyógyszerből, amit a háziorvosom folyamatosan szedetett velem, egy fél szteroidot szedek naponta csupán. Nagyon szépen köszönöm a Wellstarnak, a zöld aranyat, és a fiamnak, hogy elhozta nekem, ezt a csodát. Még egyszer köszönöm Wellstar! Komjáti Erzsébet"


Szabó Józsefné 53 éves: A betegségem villámcsapásként ért. Mind a 2 térdemben kopást állapított meg az orvosom, azt mondta, hogy mind a két térdemet meg kell műteni, mert erre más gyógymód nincs. Mind a két térdemben kopás volt kimutatható. A szervezetem nem termelte azt a „kocsonyás anyagot” ami a két csont között kell, hogy legyen, ami meggátolja a kopást. Nagyon sok gyógyszert szedtem be, nagyon nagy fájdalmaim voltak. Nem tudtam bele törődni, hogy a férjem emelgessen, és hogy váratlan helyzetekben kimenjen alólam a lábam, hisz még „fiatal vagyok”. Kerestem a lehetőséget a gyógyulásra, szerencsére meg is találtam. Ez nem más, mint az alga. A GREEN GOLD Solar és Lunar. Az első 2 hétben semmilyen fájdalmam nem volt, majd utána viszont annál nagyobb. Akkor sem hagytam abba az alga szedését, sajnos vannak, akik ilyenkor abba hagyják. Azt mondják, hogy ”na ez sem jött be”. Pedig itt is kell idő, hogy dolgozzon az alga, és jól tettem, hogy kitartó voltam. Négy hónap múlva semmilyen fájdalmam nem volt. Sőt, még a többi gyógyszeremet is letettem, az igaz, hogy szép fokozatosan. Magas volt a vérnyomásom, pajzsmirigy, nőgyógyászati gondjaim voltak, a koleszterinem magas volt, és a gerincem csigolyája is el van laposodva, ami ugyancsak nagy fájdalommal járt. Ma már semmilyen fájdalmam nincs. Van egy 22 hónapos unokám, akivel még futkározni és lovacskázni is tudok. Köszönöm Dr Keywan Grashoff asszonynak, hogy 30 éves munkája eredménye képen meggyógyulhattam."


Madácsi Krisztina "Súlyos  kronikus  gyógyíthatalan betegésghalmaz  számtalan műtétek sora...... jelenleg is több műtétre lenne szükség... viszont nem vagyok műthető állapotban, azt mondták az orvosok, hogy részben a gyógyszerelés miatt...  és  a (ritka) krónikus  gyulladásos alapbetegségek miatt a Túlélési  esélyem  nulla. Rengeteg gyógyszer. Antibiotikumok halmaza, szeteroid, évek óta kemoterápia. Egy nagy szatyor gyógyszerrel jövök ki a patikából minden hónapban. Sorolhatnám. A zöldalga első pillanattól fogva dolgozik a szervezetemben. Halmozott anyagcsereproblémáim vannak... hormonproblémák, cukor anyagcsere, fehérjeanyagcsere és egyébb anyagcseere problémák, amik gyógyííthatalanok... A zöldalga olyan jótékony hatással van az anyagcsereproblémáimra, hogy az ingadozó cukorszintem stabilizálódott, a vérnyomásom is sokkal stabilabb, kiegyensúlyozottab vagyok, és 2009 szeptember eleje óta meglepetésemre negyven (40) felesleges kilogrammot adtam le... és folyamatosan potyognak a felesleges kilók. Nagyon örülök mert már rengeteg mindent kipróbáltam, hogy a súlyom csökkenjen. Boldog vagyok :), hogy itt lehetek veletek a webstar Community-ban egy közösségi oldal  ami világújdonság. Hálás vagyok, hogy  a zöldalga  megtalált  engem és életem része. GREEN GOLD FOREVER YOUNG PURE-t fogyasztottam folyamatosan...  és Kinetoval és Genioval volt kiegészitve... Köszönöm a Wellstarnak  és köszönöm  Dr Keywan Grashoff  kitartó kuatótmunkájának. Szeretettel  Madácsi Kriszitna"

Az   anyagcsere problémák mellett   további  (dg.-zált) krónikus - gyógyíthatlan betegséghalmaz, amivel  elég nagy feladat együttélnem nap mint nap. Néhány: ch. gyulladásos bélbetegség, sipolyok, tályogosodás (sejtszinten), krónikus kötőszöveti gyulladás p.w.ch. M. Crohn  vékony és vastagbél is crohn-os, agydaganat, és egyéb dg. NIDM cukorbetegség szövödményekkel, magas vérnyomás, elsődleges köldöksérv-nyitott sérvkapuk, mélyvénás trombózis és tüdőembólia, allergiák halmozottan... allergiás aszthma, GORD, reflux, nyitott gyomorszáj és fekély és nyelöcsőfekély, ízületi gyulladás, kopások, viszerek, látótérdefektus, immundefektus, géndefektus és még sorolhatnám sajnos... úgyhogy a zöldalgának van dolga, csak azt tudom mondani mindenkinek, hogy KITARTÁS és VAN KIÚT! szeretettel Madácsi Kriszitna"

Allergiás aszthma :)  a cicám sztorija :) egyszercsak , egy cirmos cica jött hozzám, nagyon rossz állapotban, fénytelen volt a bundája.... a bajusza letöredezve.. soványan.. leesett mindenhonnan.. valószínű azért tették ki, mert beteg lett és alig volt neki foga... teste tele sebbel... az állán kikopott a szőr.... egy nagyon kedves és barátságos, idős cicusról  van szó...  aki egy igaz  Barát :)  Ősi cica a neve. Meglepődtem azon, hogy mennyire elfgogadta  és  szereti, az első pillanatól fogva  a zöldalgát .. vízben is megissza.. ennivalóban is szereti és  szárazan is  megette.  Jobb lett az étvágya, a láza elmúlt... kiegyensúlyozottabb lett... a sebek a testén meggyógyultak, a bajusza újjászületett, az állán a szőr kinött, gyarapodott a súlya, selymes tapintású lett a bundája, játékossá vált, napozott a kertben, nemesik le sehonnan :) erősebb vitalitása visszatért, a jókedvével együtt, és  hozott egy másik cicát is akit szntén befogadtunk, aki a legjobb barátja.  Mindössze három hét alatt. Szeretettel  ajánlom mindenkinek, akinek van cicusa, kutyusa és egyéb "kedvence"  otthon vagy ismerösi  körben. ui: allergiás vagyok a cicaszőrre, IS... ami javult az elmúlt pár hétben. Ennek ellenére örülök, hogy cicám van, mert fantasztikusan aranyos :) egy igaz barát !   szeretettel  Madácsi  Krisztina"


 

Bíró Krisztina 40 éves, sárbogárdi lakos. Csökkent pajzsmirigy-működés problémájából adódóan sok problémával küszködik. A Green Gold Forever Young terméket fogyasztotta.  Tapasztalatai szerint a 100 % mikroalga termék fogyasztásával sokkal élénkebbnek, frissebbnek, energikusabbnak érezte magát, kevésbé volt fáradékony, súlyos ízületi fájdalmai nagyon hamar enyhülést mutattak.


Horváth Iván 40 éves, székesfehérváron él. Rengeteget sportol, triatlonozik, fekete öves kyokushin karatés és kung-fu mester, rendszeresen úszik, fut, kerékpározik. Egyéb nagyon jó minőségű étrendkiegészítők mellett kipróbálta a Green Gold Forever Young, 100 %-os algaterméket is. Lényeges különbséget tapasztalt, fogyasztása után sokkal energikusabbnak érzi magát. "Ez a naturalga olyan, mint a doppingszer!!" - mondta. Először este is fogyasztottak belőle a fiával, és annyira felfrissültek tőle, hogy nem tudtak aludni. Nem hagyja ki napi étrendjéből, és ha sportolni indul, feltétlenül iszik belőle. Családja minden tagja fogyasztja.


Kordás József és Józsefné "Hosszú évekig pontosabban megtudtam mondani, hogy mikor lesz hidegfront, vagy meleg front mint a meteorológusok. Ha nem volt nálam gyógyszer, akkor a migrénem annyira elhatalmasodott, hogy fél napba is beletelt mire összeszedtem magam. Hála a Wellstar GENIO termékének, most már fogalmam sincs hogy mikor vannak a frontok. Ajánlom tiszta szívvel a Genio-t azoknak is akik iskolába járnak, tanulnak, mert a tudás sokkal jobban megmarad, nem fog izgulni a vizsgán. És így a stressztől is megszabadulhat. IMÁDOM. Nagy bajban lennék, ha valamiért nem juthatnék hozzá.

Georgina Balogh: "Egy kis tapasztalat a Solar-Lunar párosról: eddig 10-12 órát aludtam, reggel úgy keltem, mint akit agyoncsaptak és már előre utáltam az egész napot (mert fáradt voltam és erőtlennek éreztem magam)... Most pedig, 2 hónapja algát iszok, és az első naptól kezdve átalszom az éjszakákat, reggel mosolyogva, pihenten kelek (nem 12 óra, hanem 6-7 óra alvás után) és amint látjátok, még ilyenkor itt ülök a gép előtt és teljesen jól érzem magam!!!! Legfőképpen azért, mert tudom, hogy ma reggel 6-kor fel tudok majd kelni mindenféle hiszti nélkül!!! Hála a Wellstarnak!!!!! :) További szép estét/éjszakát mindenkinek!!! :)"

"Kedves wellstarosok, kedves új látogatók! Engedjétek meg, hogy itt az üzenőfalon számoljak be a saját tapasztalataimról. Remélem ezzel is hozzájárulhatok a további sikeres munkátokhoz. Javaslom aki csak tud, írjon saját tapasztalatot, így még jobban segíthetjük egymás munkáját. Túlvagyok 9 altatásos műtéten, 5 műtétem volt érzéstelenítővel. Gerinc, nyakcsigolya, pajzsmirigy, térd, arcüreg stb. Magasvérnyomás, asztma, cukorbetegség. Ezek az én problémáim. De megtaláltam a SOLAR és a LUNAR algapor keveréket és elkezdtem fogyasztani. Bevallom első héten sok problémát okozott, amire a szponzoraim felhívták a figyelmemet, hogy akkor se hagyjam abba. Most már kezdem magam jól érezni. Nagyon sok gyógyszert kell szednem és szeretném, ha legalább a felét el tudnám feledni. Nagyon elkeseredtem, a gyógyszerektől csak híztam. Rehabilitált munkahelyen dolgoztam, de sokat voltam beteg és nem vették jó néven a hiányzásaimat. NAGYON JÓL ÉRZEM MAGAM 1 HÓNAP UTÁN! - Forgács Lajosné"

Georgina Balogh "Cserébe egy tapasztalat tőlem Nektek: pár éve gyógymasszőrként dolgozom és ebből adódóan amikor egy nap 10-12 órát ledolgoztam, erős szúró fájdalmat éreztem a bal lapockámban és a bal csípőmben. De mivel ez anyukámra és a mamámra is jellemző volt, ezért megbeszéltük, hogy biztos örököltem... Érdekes módon 3 hónapja elkezdtem inni a Solar-Lunar, Kineto-Genio mixet és az örökletes fájdalmaknak nyomuk sincs!!! :) Nagyon hálás vagyok ezért a Green Gold termékeknek és mindenkinek szívből ajánlom!!!! :)"

Wellstar mikroalga migrénreOroszné Váradi Csilla "A férjem kamionban tölti a fél életét.Ritkán van ideje normális ételt enni útközben. A lehető legjobb táplálékot viszi magával több, mint egy éve. Természetesen az algákat! Mellékesen elmúltak a kínzó migrénjei, jó a közérzete és nem fáradt az éjszakázások után sem."

Bakosiné Dr. Gergely Ágnes: Örömmel újságolhatom egy Alzheimer-kóros beteg csodálatos eredményeit: a 72 éves férfinél kb. 1 éve diagnosztizálták a súlyos, vissza nem fordítható betegséget, állapota a gyógyszeres kezelés ellenére romlott. Kb. 4 hónapja kezdte fogyasztani a 100% pur algát, valamint a Genio-t. Az alga adagját a szokásos naponta kétszeri 1-1 grammról az utóbbi időben duplájára emelték, míg a Genio napi mennyisége 15-20 ml. A legutóbbi, kb. két héttel ezelőtti szakorvosi kontroll vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy a folyamatos állapotromlás megállt. Azt azért hozzáteszem, hogy az eredményekben nagy szerepe van a beteg feleségének, aki folyamatosan foglalkozik a férje "szellemével", különböző memória feladványokkal, versidézetekkel, számtani feladatokkal gyötri. A gyógyszerei adagját nem kellet tovább emelni, ami azért nagyon fontos, mert ezek az idegrendszerre ható készítmények nagyon sok, komoly mellékhatással bírnak. Üdvözlettel: Ági


Lábaim nagyon csúnyák, visszeresek voltak és gyakran ki is sebesedtek, emellett volt egy problémám, ami nagyon zavart, erős száj- és testszagom volt, amit semmivel nem tudtam eltűntetni. Ahogy enni kezdtem a Green Gold PUR terméket, és az italokat is ittam, rövid időn belül, néhány hét alatt szépen javulni kezdtek a visszereim, és a sebek is gyógyulásnak indultak. Ami nekem csodának számít, hogy teljesen elmúlt a szájszagom és a kellemetlen testszagom. Emellett inzulinos vagyok, és már napi két szúrással kevesebbre van szükségem, a vérnyomásom is alacsonyabb, mint korábban. Köszönöm, hogy sok problémámtól – amelyekről már azt hittem, hogy mindig velük együtt kell élnem – megszabadulhattam. A mikroalga számomra felér egy csodával. (T. Viktor)


35 éves vagyok, már 10-15 éve magas a vérnyomásom. Az orvos felírt vérnyomáscsökkentő gyógyszereket, de a feltűntetett mellékhatások nyugtalanítottak, és nem szívesen szedtem őket. Amikor hallottam a Green Gold SOLAR és LUNAR termékekről, elkezdtem hát fogyasztani. 8 hét után stabilizálódott, nem emelkedett már 130/70 fölé, mert bizony olyan is volt, hogy 200/100 volt, de inkább 140-160/80-90 körül ingadozott. Előtte gyakran fájt a fejem, az a saját tapasztalatom, hogy a fejfájásra nagyon jó hatású a GENIO. (K. Tibor)Rokonom, aki súlyos cukorbeteg (napi 4-szer inzulin injekciózza magát), már a termék fogyasztását követő második héttől kezdve csökkentette inzulinadagját. Jelenleg feleakkora mennyiségeket kell beadnia. A termék segítségével, sokkal jobb minőségű életet tud élni.
(Kovács Klaudia)Szidónia Forgács Lajosné:
"Ezt én saját magamon tapasztalom. Két hete 5-6 közt mozog a vércukrom. 1998 Óta vannak problémáim de ez évben nagyon ingadozott a cukrom pedig régota diétázom. Gyógyszert is kaptam de nem igazán segített. Volt 14 utána leesett 0,6 ra.

 

Ragó  Lajosné -  agyvérzés, sztrók. Édesanyám agyvérzést kapott, lebénult a bal oldala. Elkezdtük szedni a Solárt, a Lunart és a Géniót. Az orvos azt mondta, hogy idővel a lába rendbe fog jönni, de a kezéről semmi jót nem mondott. 2 hét algaszedés után megmozdult a kisujja, utána a gyűrűsujja és így tovább. Azt mondta az orvos, hogy ha beindult a keze akkor már meg se fog állni, azt is tudja használni, csak idő kell hozzá. Ez egy évvel ezelőtt történt. Először háromlábú bottal járt, de már annyira javult a keze, hogy kerettel is tud menni, mert már a bal kezével is tud fogni. A bal karján a bénulás után a bőr csak lógott, de már az is kezd visszahúzódani. 75 éves és már visszakapta az életkedvét. Eddig mindig negatív volt, de már kezd pozitívabban gondolkodni.
Én pedig azt tapasztaltam, hogy amióta algát fogyasztok nem töredeznek a körmeim, a hajamnak jobb a tartása, tovább tart a frizura. A vádlim éjszakánkért begörcsölt, most az is megszünt.


CSURA JÓZSEFNÉ: "Az apósomnak 1 évvel ezelőtt húgyhólyag tumort diagnoztizáltak, ezért felajánlották neki a műtétet (kiveszik a hólyagot és kivezetik a hasfalra a vizeletinyíllását). Ebbe apósom nem egyezett bele. Én ekkor ismerkedtem meg az algás termékekkel és vittem neki belőle. Először a Solar-Lunar-t fogyasztotta 2 hónapig, majd a 100%-s algás termékeket, amit azóta is fogyaszt. Nyáron az urulógus orvosa nem hitt a vizsgálati eredményeknek, mikor bejelentette az apósomnak, hogy nem lát elváltozást és gyulladást a hólyag falán. Apósom közérzete is nagyon jó és hasi panaszai is teljesen megszűntek, a lábai pedig nem dagadnak. Ennek a hírnek az egész család nagyon örült, apósom pedig azt mondta, hogy inkább egy életen át issza az algát, csak ne kelljen megműteni.


Bajuszné Szabadka Márta Éva  Aktív véradó voltam 3. fiam születéséig (1996 ) Utána már nem adhattam vért, mert évről évre romlott a vérképem. Vvt, hgb, htc nagyon alacsony volt, hiába szedtem vérképzőt. Tavaly októbertől szedem az algát, előbb csak solar-lunart. Most már keverem hozzá a naturalgát, 1 doboz naturt kettéosztok a solarba fele, másik fele a lunarba. reggel este púpozott teáskanál az adagom. 2 hete vérképellenőrzés volt, bőven határérték felett van a vörösvértest, haemoglobin és a hematokrit értékem is! Nem vagyok fáradékony, sokkal jobban tolerálom a stresszes helyzeteket is. A rövidebb alvás is pihentet, bírom az egész napi strapát.


Tilk Antal: 33 éve van szénanáthám, bocs: volt! Tavaly junius vége órta fogyasztom az algát-Solar-Lunar, Genio-Kineto. 1-1 gramm mellett szinte nyomtalanul eltűntek az allergia jelei. Pedig régebben áprilistól-októberig be volt dagadva a szám, a szemem begyulladva, többször fulladásos roham is volt. Ezek a tünetek nyomtalanul eltűntek és egészen nyugodt volt a tavalyi nyaram-őszöm. Idén szinte semmilyen jelét sem mutattam az allergiának, nem kellett gyógyszer, orrspray stb. Talán ha 50 db papirzsebkendőt igényelt az egész allergiás időszak. Bátran javaslom másnak is. Mi március óta fogyasztjuk, és az allergiára páromnak sem sok gondja volt ezen a nyáron. néhány tüsszögéssel megúszta a parlagfűszezont is. Egyébként meg a porra már két hét algafogyasztás után nem reagált az allergiája. Ez is jó, ugye? :-))) Örülök, hogy az allergiásoknak ekkora segítséget nyújt, és elmúlnak a kellemetlenségek!

Wellstar tapasztalar allergiaMarkos Andrea: "Én közel 15 évig szenvedtem pollen allergiában. Az elmúlt két évben már egész évben. Éjszakánként két óránként keltem mert nem kaptam levegőt, dugult az orrom, viszketett a szemem és szájpadlásom. Naponta napközben szinte ittam az orrcseppet. A solar - lunar fogyasztása után 4 nappal már az éjszakáim nyugodtan teltek, egyszer sem keltem fel! A tüneteim megszűntek, az orrsprayt csak megszokásból viszem magammal. Azóta mind a 4 féle készítményt fogyasztom, a vitalitásom hihetetlen mértékben javult!
Tény, hogy ismerek olyan rákbeteget, akinek a tumor markere normális érték közé került, nem fejlődik a tumor és az onkológusa nem tudja mi van. Természetesen az algát kizárja... Hihetetlen mire képes ez a zöld erőmű....."


Oroszné Váradi Csilla:  "1990. óta szenvedtem minden nyáron a parlagfű és a fekete üröm pollenjétől (allergia). Ezekben az időszakokban visszavonultam, nem tudtam végezni a munkámat, kezdtem depressziós lenni. Sok mindent kipróbáltam, de igazán semmi sem segített. Az algákkal 2008. áprilisában ismerkedtem meg. Öt hónap Solar-Lunar fogyasztás után már tudtam tesztelni a hatásukat, ugyanis a nagyon intenzív parlagfűvirágzás augusztus 20. körül van. Éppen nyaraltunk és szándékosan nem vittem magammal a gyógyszereimet. Száraz, szeles időben még voltak tüneteim, de elviselhetően. Azóta már újra átvészeltem 2009-ben is ezt az időszakot, 1-2 tüsszentéssel, orrfújással. Elmúltak a reggeli torokköszörülések, köhögések."


Mundrusz Tamás és Krisztina: "Krisztina, a feleségem kiválóan volt a nyáron, az allergia szinte nem is jelentkezett nála! :) Akkor még csak 2 hónapja itta a Solar - Lunar wellness italt."Wellstar Green Gold alga fogyásDr. Szeker  László: "Én 2008 augusztusa óta fogyasztom a Wellstar termékeit. 2009 január-február hónapra már 15 kg fogyást mutatott a mérleg. Hozzáteszem nem fogyókúráztam, ugyanúgy étkeztem mint előtte, csak nem ugyanannyit, ugyanis nem kívántam többet enni. A súlyomat azóta is tartom, és kevés kenyeret eszem. Barátaim akikkel régen találkoztam kivétel nélkül észreveszik a súly csökkenésemet és azt, hogy milyen jól nézek ki és milyen energikus vagyok."


Wellstar alga fogyásSimon Szabina:  "Én mindig is súlyproblémával küszködtem. Hiába aerobicoztam és mellette kick boxoztam már évek óta és persze figyeltem, hogy mit viszek a szervezetembe, egyszerűen nem tudtam lefogyni. Kb. 2006-ig volt ez így. Addig híztam, és nem tudtam mitől, hisz figyeltem mit eszek és edzettem. 2006-tól már az volt a problémám, hogy nem fogytam, de nem is híztam. Szintén bosszantott, hogy egy deka sem ment le rólam. Elkezdtem szedni a Green Gold Mintet és kb. 3 hét alatt (edzés és diéta hiányában) lefogytam 4 kilót. Annyira örültem neki, mert ez mellett az övemet az utolsó lyukba rakhattam (kettővel beljebb). Kb. 2 hete elfogyott az algám és még nem pótoltam (szándékosan, hogy megfigyeljem a változást), és az eredmény ugyanaz. Vagyis igaz az is, hogy nincs yo-yo hatás, nem híztam vissza azt, amit lefogytam. :-) Érdekességként még mellé az is társult, hogy az állandó hízástól (2006ig) a hasam csíkos lett, mintha terhes lettem volna. Állítólag semmi nem jó rá, mert vagy el sem tűnik vagy visszaújul. Nekem 9 db csíkom volt és mikor lefogytam azt a 4 kilót, akkor már csak 1db csíkom volt :-) Mesélhetnék a közérzetről, ami nagy mennyiségben javult. És hozzáírhatnám a barátaim tapasztalatait, amit egy korty után tapasztaltak szkeptikusan. Anyukámat még mindig nem érdekli az alga, mert rosszul van tőle, de ha leerőszakolom a torkán harmadmagammal, akkor persze nem áll ellent. Ő az, akit soha nem fogok meggyőzni arról, ami már neki is bevált. Ő csak olyan fogyasztó lesz, akit boldogan itatni fogok az én algámból :-) Csak gyógyuljon meg :-) Írhatnék még regényeket, de elfáradtam (sajnos most nincs algám és vitál italom se :-( ) Csodás napot mindenkinek és füstöljön az a billentyűzet a sok regénytől :-) Mindenkinek nagy segítség szerintem :-)"Wellstar alga ízületHerczogh  Erzsébet: "Nagyon gyakran mondhatom, hogy már folyamatos volt a térízületi fájdalmam. A kezem is gyakran annyira fájt, hogy még a fakanalat sem tudtam fogni, hogy a rántást megkavarjam. Fájdalom csillapítókat nem szerettem és nem is szeretek szedni. Március óta iszom az algát és nagy örömömre eltűntek ezek a gondok.
Sokkal jobb az életem a fájdalmak nélkül!"


Wellstar alga mikroalga Chron betegség vastagbélKrisztik Csaba: "3 hónapja keresett meg egy 16 éves fiú Chron beteg. Édesanyjával érkezett. Solar-Lunar 3 havi fogyasztása után arca sok kiütéstől letisztult, 8 kg-ot hízott, közérzete szuper, energiával teli lett!!! Röviden: IGEN az alga segít ezen az igen súlyos betegségen is!"


Wellstar alga terméktapasztalatBalogh Szilvia: "9 éve pajzsmirigy alulműlödésem van, és erre hormont szedek pótlásként. 3 havonta ellenőrizzűk a hormonszintet vérből 8 hete szedem az algákat, két hete volt a vérvételem, és olyan jó lett a TSH eredmény, hogy csökkenteni kellett a hormon adagot. Az algák jódtartalmának köszönhető.
A vérnyomás csökkentő gyógyszerem teljesen elhagytam, és fogytam 4kg."Wellstar alga pajzsmirigyForgács Lajosné Szidónia: "1995 január 3-án műtöttek pajzsmirigyre. Túlsok volt a göb. Csonkolták és 3-4 év múlva ismét elkezdet göbösödni. Közben 2000-ben volt nyakcsigolya műtétem. 2004-ben ismét pajzsmirigyre műtöttek. Nem volt más választásom. Azóta az eredményeim jók. Ennyi röviden a pajzsmirigy történetem."


Wellstar alga termék tapasztalat
Andrási József: "Ha valaki látta már az óceán áttetsző tiszta vizét, nos eme csodálatos mikroalgának köszönhető. Én kb. 1 éve fogyasztom a Green Gold Solart és Lunart. Szakmunkásként gyakran szenvedtem a lábamban izomgörccsel. A termékek fogyasztása óta ez teljesen megszűnt! A másik dolog, hogy rendkívűl jó a közérzetem, azóta egyáltalán nem lettem beteg, még csak megfázva sem voltam. Nem iszom, nem dohányzom, így amit ezeken megspórolok, inkább az egészségem megőrzésére fordítom és az algákat fogyasztom. Soha nem voltam híve a gyógyszereknek, mindig igyekeztem a természetes szerekhez fordulni ha valamilyen egészségi problémám volt és 49 évesen sokkal fittebbnek érzem magam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, próbálja ki ezeket a csodálatos termékeket."


Wellstar Green Gold Forever YoungKolozsvári Attila: "A nénikém több mint egy évvel ezelőtt elkezdte a Greengold Forever Young algát fogyasztani. Sajnos nem elég korán, a pár hónappal korábban diagnosztizált tüdőrák miatt a jobb alsó tüdőlebenyét műtétileg el kellett távolítani a rosszindulatú daganat miatt, amit preventív kemo-terápia követett. Orvosi javaslatra a műtét alatt és után nem evett algát. Majd áprilisban a kemo-terápia vége felé újra elkezdte enni az algát. November 13-án elment egy amerikai cég vizsgálatára, akik antioxidáns számot mérnek egy Nobel-díjas készülékkel. Az illető egy tanárnő, akinek kollegái is részt vettek a vizsgálaton. Az eredmények a következő intervallumban értendők 0-50.000-ig: 20.000-ig szinte katasztrofális, 40.000-től jónak számít. A kollegák (akiket nem műtöttek rákkal, és nem kaptak Kemo-terápiát) értékei 20.000-30.000-ig volt. A NÉNIKÉM ÉRTÉKE 45.000. Ez a természet ereje!"


Wellstar mikroalga magas vérnyomásNagyné Fehér Gizella:  "Én is fogyásra kezdtem el az algát inni! 3 hónap alatt 12 kg-tól szabadultam meg! Sokkal jobb a közérzetem. A magas vérnyomásom kezd lassan lejjebb menni pedig semmilyen gyógyszert nem szedek 50 évesen!"


Wellstar Green gold termékek pikkelysömörSzabó Anikó: "Nagyon konok egy betegség a pikkelysömör. Egy fél éve már a Wellstar partnere voltam, amikor eszembe jutott egy ismerősünk, aki ebben a betegségben szenvedett 20 éve. Akkor még a Solar és a Lunar volt csak. 4 havi szedés után elmult az a betegsége, ami 20 évik megkeserítette az életét. Tehát van gyógymód a pikkelysömörre, nem kell szenvedni ettől a betegségtől."


Wellstar Green gold fáradékonyság ellenOrosz Valéria: "Nem vagyok olyan fáradékony mióta algát fogyasztom."


Wellstar termékek spirulinaJános Réti: "Én a párommal több mint egy éve fogyasztom a négy alapterméket és már az első héttő folyamatosan úgy éreztük, hogy igen, megváltozott valami és ez a valami az ERŐ. Az erő velünk van kedves barátaim és mindenkivel aki csatlakozik hozzánk.


Wellstar termék sport tapasztalatDolmány Krisztián: "Sportolóként minden edzésnapon, azaz hétfőn-szerdán és pénteken a naturalga mellett Kineto-t is fogyasztok. Érzem hogy vitálisabb vagyok, jobb a közérzetem, és terhelhetőbb vagyok mint azelőtt. Páros gyakorlatoknál, illetve szermunkáknál (pajzs, zsák ) 5-10 másodperccel tovább bírom a hajtást, és ez egy jó érzés...


Wellstar mikroalga spirulina ChlorellaÖlbei Árpád:  "4 hónapja fogyasztom a termékeket, és a cukrom azóta kevesebb. Naponta mérem 2-3-al lement. Az inzulinomat is kellett már csökkenteni."


Wellstar termékek mikroalga SpirulinaFarkas Emöke Nóra:  "Június vége óta fogyasztom az algát, és azóta a napi kettő asztmapipázás helyett két-három naponta kell csak szippantanom. Nem fulladok, kapok "mélyen" evegőt, és nem köhögök folyamatosan. A solart és a lunart rendszeresen, minden nap iszom, és szükség szerint kinetot és geniot is.
Solar reggel, lunar este, ha épp van kinetom vagy génióm az is mikor úgy érzem fáradok, vagy nem fog az agyam. A gyomorpanaszokra azonban a solar a legjobb, mert abba belerakták a papayát a papin nevű enzim miatt, ami segíti a gyomrocskánkat! A diabétesznél kérdezted a papámat is, hogy mit eszik: solar - lunar egy-egy csapott kkanál 3 hónapig, most 1 hónapja a Green Gold Pur-t issza reggel este, szintén egy csapott kkanál. Mindannyian június utolsó napjaiban kezdtük el fogyasztani, de már egy-két hét után éreztük, hogy javul az állapotunk, nem kell hónapokat várni, pont ez a szép a dologban.


Wellstar Green gold Kineto Genio algaVitál Zoltánné: "Egészségügyi dolgozó vagyok, tapasztaltam magamon a kezdődő gyomorfekély tüneteit. Rendesen megijesztett, tudtam milyen következményekkel jár. Szerencsére nem sokáig tartott, mert megismertem a termékeket és azonnal el is kezdtem fogyasztani. 3 hét után azt vettem észre, nincs gyomorgörcs, nincs gyomorégés, de valójában azt sem tudtam mikor szünt meg. Lehet, hogy már pár nap alatt. :)
Testvérem, aki hagyta hogy teljesen elfogyjon a Solar-ja, egy hétig nélkülözte és erősen érzékelhetően tapasztalta, hogy nem olyan fit és pörgős, mint amikor fogyasztja a terméket. Mondanom sem kell, alig várta hogy megkapja az új doboz Solart."Wellstar alga allergia ekcémaTóthné Pálmai Zita: "10 éves kislányom ekcémája elmúlt. Előtte 40000 Ft-ot költöttem egy-egy szezonban a krémekre  gyógyszerekre. Önkéntes alga ivó. A solár-lunár párost használta. Most leginkább csak a lunárt issza és az is elég ahhoz hogy jól legyen. A 24 éves allergiám 6 nap alatt eltűnt. Előtte xyzál-on voltam. Idén nyáron csak 2 hetet szedtem gyógyszert. Aug.  27-től. Ilyen még nem volt."


Wellstar alga kutyaMezősi Tamásné: "Én szeretnék kutyámról hanggal készült videómat továbbítani Nektek, de nem tudom linkként bemásolni, mivel egy fájl, ami nem kis méret! Alga segített rajta,d e a film tanuskodna erről hogy nézett ki! Szteroid nem hozta helyre, imádja, mindig ezt inná a kis lókötő!"


Klamár Katalin: "25 éve van pollenalergiám, én már 1 éve fogyasztom az algát,meg a többi terméket is. Nálam most nyáron vizsgázott a alga. Azt nem mondhatom, hogy elmúlt az allergia, de már csak orrcsepp kellett, gyógyszer NEM! Klasszisokkal JOBBAN voltam!!! Nem vagyok fáradékony, jól alszom, egészen kisimultak az idegeim, türelmesebb, nyugodtabb lettem, ami ebben a rohanó világban egy adomány."


Wellstar termék tapasztalat Green GoldIldikó Balajti: "Egy este az ágyban fekve egyszercsak fulladozni és köhögni kezdtem. Elmentem az allergológiára, ahol kiderült, hogy asztmás és a háziporra allergiás vagyok. A por pedig sajnos még rosszabb, mint a parlagfű vagy más hasonló allergiák, mert az mindenütt jelen van, otthon, munkahelyen, utcán, bárhol. Az orvosom közölte velem, hogy a felírt gyógyszereket ezután már életem végéig szednem kell. Én ebbe egyáltalán nem tudtam belenyugodni, mert ösztönösen is hárítok mindenféle gyógyszer szedését. Kerestem tehát a megoldást, hálistennek meg is találtam. Mégpedig a Wellstar Green Gold Solar és Lunar nevű algakészítmények segítségével. Ennek már közel 2 éve. Fokozatosan hagytam el a gyógyszereket, szinte
az algák fogyasztásának elkezdése után pár nappal elmúltak a tüneteim és azóta sem fulladok, nem köhögök. Ma már semmilyen gyógyszert nem szedek!"

 

 www.wellstaralga.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!